D-100 Karayolu İhsaniye Mevkiinde dereye uçarak yanan otomobile müdahaleye giden itfaiye, olimpiyat kavşağında otomobille çarpıştı.

 



Kaza akşam saatlerinde D-100 Karayolu İhsaniye Mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Ayhan Y. İdaresindeki otomobil, yağışlı havanında etkisi ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kapıcı Köyü İhsaniye mevkiinde dereye uçtu.

Kaza sonrası aracın yandığı şeklinde ihbar alan Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına seyir haline geçti. Kâmil Y. idaresindeki itfaiye aracı olimpiyat ışıklı kavşakta yan yoldan ana yola çıkmak isteyen Muhammet B. İdaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı.



Çarpışmanın etkisi ile itfaiye aracı orta refüje çıkarken otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Muhammet B. Ve yolcu olarak bulunan Emine Özge K. Berrin K. Yaralandı. Ortalığın ana baba gününe döndüğü kaza yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi sevk edildi.


Kaza yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahalenin ardından Düzce Devlet Hastanesine sevk etti.d-100 karayolu İhsaniye mevkiinde meydana gelen kazaya ise başka bir itfaiye aracı sevk edildi.



Yaralı sürücü ise yine 112 acil servis ekiplerince Düzce Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz kazayla ilgili bilgi aldı.

 


Kaza yapan araçlar nedeni ile D-100 Karayolu Olimpiyat Işıklı kavşağı bir müddet trafiğe kapalı kaldı. Araçların yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü.

Haber;İ.KELEŞ