Cedidiye Mahallesi General Mithat Sokak sakinleri güne büyük bir gürültü ile uyandı. Yine Hız ve dikkatsizlik kaza ile sonlandı. Sabah saatlerinde General Mithat Sokak’tan Eski Bolu Caddesi istikametinde ilerleyen İrfan K. idaresindeki otomobil, Mavi Sokaktan gelen Ercan T. idaresindeki hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile araçlar önce yolda yürüyen yaşlı bir adama çarptı ardından Seval Yıldız ve Fatma Bekşen’e ait iki katlı evin bahçe duvarına çarptı.

 


Kazayı gören vatandaşlar, hemen yaşlı adamın yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi. 112 sağlık ekipleri yaşlı adama olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı. 

 

 


 
Yaşanan bu kaza ev sahiplerini isyan ettirdi.

Sabah saatlerinde evinin bahçesine giren iki araçla büyük korku yaşayan ev sahibi Fatma Bekşen isyan etti. Evinin bahçesine ikinci kez araç girdiğini hatırlatan Bekşen, her gün korkuyla yaşadıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e seslenen Bekşen, sokağa hız kesicilerin konulmasını istedi, seslerini duyurmak için gerekirse yolu kapatacaklarını belirtti.

 

Haber: S. Kaşkır