Cumayeri'ne bağlı Iğdır Köyü'nde bulunan mezarlıkta bir kişi kendini ağaca astı. Mezarlıkta bulunan bir ağaca kendisini asarak hayatına son veren kişinin 56 yaşındaki İmdat Pak olduğu tespit edildi.


Pak'ın ticari taksi ile mezarlığa geldiği taksiciye 'Beni buradan 2 saat sonra al' dediği öğrenildi. Bu talebini yerine getirmek için belirtilen sürenin ardından taksici mezarlığa döndüğünde Pak'ın cansız bedenini ağaca asılı halde bulduğu ve durumu Jandarma ekiplerine bildirdiği ifade edildi. Mezarlığa gelen sağlık ekipleri Pak’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesi ile nöbetçi Cumhuriyet Savcısının İmdat Pak’ı incelemesinin ardından ceset Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.İmdat Pak’ın eşinden ayrıldığı ve 1 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

FACEBOOK’TA VEDA ETTİ!

Pak’ın Facebook hesabında yaptığı fotoğraf paylaşımı ve altına yazdığı yorumlar adeta intihar edeceğini ima etmiş yorumlarına neden oldu. Pak kendi fotoğrafının altına “Bu hayatta son resmim beni tanıyan herkes hakkını helal etsin. Bu akşam benim için son gece. Hayat burada son bulmuştur. Beni sevenlere elveda demek isterdim. Maalesef, bir tane seven kimsem yok. Mutluluklar, elveda hayat. Fazla söze gerek yok zaten. Bu sözleri neden yazıyorum ki zaten. Kimin umurundayım ki?” yazdığı görüldü.
Pak’ın yazdıklarına diğer kullanıcının kendisine ulaşmadığını belirten mesajına Pak şöyle yanıt verdi. “Duyarlı Kardeşim benim sıkıntı yok. Sadece adres değiştiriyorum. Sonsuz dünyaya teşekkür ederim. Hakkını helal et.”