Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi’ndeki suya gömülü olarak bulunan otomobilden cesedi çıkan Mehmet Orhan Şereflioğlu’nun naaşı otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Konuralp  Merkez  Camiinde  Kılınan  İkindi  Namazına  Müteakip  Konuralp  Mezarlığına  defnedilen Şereflioğlu’nun ölümü ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı da açıklama yaptı.

15:30 sıralarında Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi’nde Düzce Belediyesi Kum Ocağı Şantiyesi bitişiğinde kum yıkama işleminde kullanılan suyun temini için oluşturulan yaklaşık 2 metre derinliğindeki göl içerisinden çıkan araçta cesedi bulunan Mehmet Orhan Şereflioğlu’nun ölümü  ile ilgili Savcılık tarafından bölgede gerekli incelemeler ve gözlem yapılarak bulgu ve delillerin toplandı.

Toplanan deliller ve Şereflioğlu’nun Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan adli muayene ve klasik otopsi işlemlerinde kesin ölüm sebebinin “Suda Boğulmadan” kaynaklandığı ve ölümün 12 saat önceye dayalı olduğu tespit edildi.

Olayın intihar mı, taksirle öldürmemi veya kasten öldürmemi olup olmadığı hususları ile ilgili olarak soruşturmanın derinleştirildiği kaydedildi.

haber;S.KAŞKIR