D 100 Karayolu Kirazlı köyü mevkiinde saat 02.30 sıralarında meydana gelen kazada 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Yüksel Çelik(28) idaresindeki 81 DE 532 plakalı oto sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı.

Çarpma esnasında oto içinde yolcu olarak bulunan Huriye Kazancı oto içinden asfalt zemine fırladı. Arkadan gelmekte olan Muhammet Haki Özdemiralp idaresindeki 14 BG 963 plakalı oto Huriye Kazancı’yı altına alarak sürüklemeye başladı. Bu sırada bariyerlere çarptıktan sonra yola savrulan Yüksel Çelik’in kullandığı otoya yeniden çarpan araç güçlükle durabildi. Meydana gelen kazada oto altında 30 metre sürüklenen Huriye Kazancı(40) olay yerinde feci şekilde can verirken oto sürücüsü Yüksel Çelik ağır olmak üzere, diğer oto sürücüsü Muhammet Haki Özdemiralp ve oto içinde yolcu olarak bulunan İhsan Çelik ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir çocuk yaralandı.

Yaralılar 112 Acil servis ambulansları Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza nedeni ile Yüksek Çelik’in kullandığı oto hurdaya dönerken yol 1 saat süre ile trafiğe kapalı kaldı.

Huriye Kazancı’nın cesedi otopsisi yapılmak üzere cenaze arabası ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, araç içinden yola dökülen bira kutuları gözden kaçmadı. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol araç trafiğine yeniden açıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.