Kadına şiddetin son örneği Düzce’de yaşandı…Bir kadın sokak ortasından eşi olduğu iddia edilen kişi tarafından bıçakla yaralandı...


Akşam saatlerinde Mansur Bayram Caddesi Üzerinde Ü.B isimli Şahıs, iddiaya göre boşanma arifesinde olan ve çocuklarını göstermeyen Ö.'B ile tartışmaya başladı. karı koca arasında büyüyen kavga boğuşma noktasına kadar geldi.

1 ay önce cezaevinden çıktığı iddia edilen Ü.B, yanında bulundurduğu bıçağı ile eşi Ö.B'yi bacağından ve çeşitli yerlerinden yaraladı. Kavganın bir apartman girişine kadar gelmesi sonucunda apartmanda bulunan vatandaşlar karısını darp eden şahsa yukarıdan çiçek saksısı atarak kavgayı ayırmaya çalıştı.

Ü.B, Boşanma arifesinde olduğu eşini öldüresiye döverek bıçakladıktan sonra hızla uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Yerde kanlar içinde yatan Ö.B. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. kaçan Ü.B. için polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Haber; İ.KELEŞ