Sakarya'nın Geyve İlçesi'ne gelin giden  26 yaşındaki Düzceli Sevim G., av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulunmuştu. İntihar ettiği öne sürülen genç kadının bir çocuğu olduğu ve eşiyle geçtiğimiz günlerde boşanmak için mahkemeye başvurdukları belirtildi. Terk ettiği evine eşiyle barışmak için döndüğü öne sürülen kadının ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri kocayı gözaltına aldı.

Yörükler Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta yaşayan Eyüp G. salı gecesi saat 23.30 sıralarında eve geldiğinde iddiaya göre eşi Sevim G.'yi av tüfeğiyle vurulmuş şekilde buldu. Eyüp G.'nin yardım istediği üst katta oturan ağabeyi ve komşuları tarafından olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri, Sevim G.'yi Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak genç kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

7 AYLIK BEBEK ANNESİZ KALDI

Düzce'den Eyüp G. ile kaçarak evlenen Sevim G.'nin 7 aylık bebeği olduğu ve geçtiğimiz günlerde eşi ile boşanmak için mahkemeye başvurdukları belirtildi. Evi terk eden kadının, aile büyüklerinin araya girmesi üzerine kocasıyla barışmak için evine döndüğü öne sürüldü. Şüpheli bulunan ölümle ilgili soruşturma başlatılırken, kadının kocası Eyüp G. polis tarafından gözaltına alındı. (Kaynak: habertürk)