Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik mücadelesi kapsamlı ve planlı bir şekilde devam ediyor.

6 NOKTAYA EŞ ZAMANLI OPERASYON
KOM ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda Aydınpınar Caddesi, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi civarı, Nezih Tütüncü Bulvarı, Kalıcı Konutlar Bölgesi, Kültür Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinde uyuşturucu sattığı tespit edilen şahıslara uzun süreli takipler neticesinde operasyon gerçekleştirildi.

4 GÖZALTI YAPILDI
Operasyonda haklarında onlarca hırsızlık ve uyuşturucu kaydı bulunan Düzce’de bulunan 3 şahıs ile İstanbul’da bulunan 1 şahıs eş zamanlı operasyon düzenlendi. Toplam 4 şahıs uyuşturucu satmak suçundan gözaltına alındı.

21 ŞAHSA ADLİ İŞLEM YAPILDI
Şahısların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda sentetik kannabinoid ve taş tabir edilen kokoin maddeleri ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheliden uyuşturucu temin eden 21 şahıs sentetik kannabinoid ve extacy haplarla yakalandı. 21 şahsa hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 4 şahıs 20 Kasım Cuma günü adliyeye sevk edildi. Askeri firar durumunda olan 1 şahsın yakalanması için sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Haber:Y.SEVER