Dün gece saat 00.10 sıralarında TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyonda gümrük kaçağı olduğu öğrenilen 15 bin 250 paket sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre TEM Otoyolunda takibe aldıkları otomobillerden önde seyreden Abdürrahim B. idaresindeki 34 GGY 80 ve arkasında bulunan Süleyman K. idaresindeki 24 ED 976 plakalı otomobiller Kaynaşlı gişeleri yakınlarında durduruldu.

Öndeki araçtan bir şey çıkmayınca ekipler ikinci durdurulan araca yönlendiler. Araçta bulunan sürücü Süleyman K. ve Haydar K., minibüsten indirildi. Yapılan aramalarda minibüsün çeşitli yerlerine gizlenmiş 15 bin 250 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Gümrük kaçağı sigaralarla birlikte yakalanan Haydar K., Abdurrahim B. ve Süleyman K. ekipler tarafından Cumhuriyet Savcılığı’na Sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Daha öncede yaptığı başarılı operasyonlarla kendinden söz ettiren Düzce KOM bu yaptığı operasyonda da suçlulara göz açtırmayacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Haber; R. BAL