Olay, saat 21.00 sıralarında Azmimilli Mahallesi Gazhane Caddesi Yiğit Apartmanı önünde meydana geldi. İddiaya göre; Daha önce aralarında otopark yüzünden husumet bulunan Sefer Y. İle Celal Baş yine aynı sebepten tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Sefer Y. belinden çıkarttığı silah ile Celal Baş’a 5 el ateş etti.

Silahtan çıkan kurşunlardan ikisi Celal B.aş’ın ayağına; biri ise karnına isabet etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar hemen emniyet ekipleri ile 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralı Celal Baş’a ilk müdahaleyi yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edilirken, şüpheli Sefer Y. olay yerinden hızla uzaklaştı. İl emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı yerde delil çalışması yaptı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 34 yaşındaki Baş, olaydan 11 saat sonra hayatını kaybetti. 5 yıllık evli Baş’ın bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Emniyet ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken kaçan zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.

Haber;İ.KELEŞ