Geçtiğimiz günlerde Samsun Fatih Ortaokulu Basketbol takımını taşıyan minibüsün Amasya'da kaza yapmasının ardından bugün de İzmir Yamanlar Koleji Basketbol takımı kaza geçirdi.

 

Düzce'deki yıldızlar basketbol şampiyonası için gelen İzmir Yamanlar Koleji Basketbol takımını taşıyan Hayrullah Şahin idaresindeki 35 AY 3668 plakalı minibüs taşlı otel kavşağından dönmek isterken, Emrah Ceylan idaresinde ki 81 AL 241 plakalı otomobil ile çarpıştı.Çarpmanın etkisi ile otomobil içerisinde bulunan şöför ve yanında bulunan kişi araç içerisinde sıkıştı.


Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye , emniyet ve sağlık ekibi sevk edildi. Sıkışan kazazedeleri itfaiye ekipleri araçtan çıkartı. Araç içerisinde bulunan Emrah Ceylan ve Gürcan Güllü ağır yaralanırken, minübüs içerisinde bulunan yaklaşık 25 öğrenci kaza sonrası büyük şok yaşadı.

Bazı öğrencilerin Düzce'de bulunan aileleri de olay yerine geldi. Çocuklarının iyi olduğunu gören aileler gözyaşları içinde sarılarak çocuklarını teskin etmeye çalıştı. Kaza geçiren öğrenciler daha sonra başka bir araca geçirildi. 

Haber: H. İŞCAN