Edinilen bilgilere göre; Kervan kavşağından Kalıcı Konutlar istikametine giden tescilsiz ve plakasız motosiklet grubunda bulunan Yasin K. İdaresindeki plakasız motosikletin önüne Yahyalar mevkiine geldiği esnada köpek çıktı. Motosiklet köpeğe çarparak takla attı, köpek ise telef oldu. Takla atan motosiklet sürücüsü Yasin K. ve arkasında yolcu olarak bulunan Cansu A. Yaralandı.


Arkadaşlarının kaza yaptığını gören diğer plakasız ve tescilsiz motosiklet grubu üyeleri hemen kaza yerine gelerek 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Gruptaki gençlerden bazıları yaralı arkadaşlarını görüntülemek isteyen gazetecilere engel olmak istedi.

Yaralılardan Yasin K. görüntü alındığı fark edince kaskıyla kendisini gizlemeye çalıştı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Trafik ekipleri kaza yerinde bulunan diğer motosiklet sürücülerine tescilsiz ve ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan yaklaşık 3’er bin TL para cezası yazdı. Motosikletler çekici yardımı ile otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber:İ.KELEŞ