Kaynaşlı Bıçkıyanı köyünde yayladan tomruk indiren Mustafa Zengin idaresindeki tomruk yüklü kamyon köprüden karşıya geçmek istediği esnada kar nedeniyle kayarak dereye yuvarlandı. 

 

 

 

Dereye yuvarlanan kamyon içerisinde sıkışan sürücü Mustafa Zengin iş arkadaşlarının haber vermesi üzerine itfaiye ve ambulanstan yardım istedi. Ekiplerin Bıçkıyanı köyüne ulaşması kolay olmadı. Kar nedeniyle buz tutan yolda ilerlemeye çalışan ekipler 1 saat süren zorlu yolculuk sonrası olay yerine ulaşabildi.


Sağlık ekipleri yaralıyı çıkarmak için dere içinde çalışmalarına engel olan ağaç dalları balta yardımıyla keserek yaralıya ulaşmaya çalıştılar. 



 

Dere içinde aracında sıkıştığı yerden kurtarılmayı bekleyen sürücü için dereye halat sarkıtılarak yaralı iş arkadaşları ve ekipler tarafından kutarılmaya çalışıldı.

Dereye yuvarlanan tomruk kamyonun içinde sıkışan Mustafa Zengin sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından 1 saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.


Yaralı olarak ambulansa alınan sürücü Mustafa Zengin Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Yaralı sürücünün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

Haber: İ. KELEŞ