Edinilen bilgilere göre; Fevzi Çakmak Mahallesi D-100 karayolu üzerinde meydana gelen kazada Soğancı ışıklı kavşaktan Kervan kavşağı istikametine gitmekte olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü yaralanırken yaralı hemen kaza mahallinin yakınında bulunan özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine emniyet ekipleri sevk edildi.

KAZAYA SEBEBİYET VERECEKTİ!
Kaza yapan otomobil ise yol ortasında kalarak zaman zaman tehlikeye oluşturdu. Aydınlatma direğine çarparak yol ortasına savrulan otomobili karanlıktan dolayı fark edemeyen diğer sürücüler az kalsın faciaya yol açıyordu. Soğancı’dan Kervan istikametine oldukça hızlı giden araçlar kaza yapmak tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Sürücüler, kaza yapan aracı son anda fark ederek yaptıkları manevrayla olası bir diğer kazanın daha önüne geçmiş oldular. Bir otomobil ise son sürat gelerek kaza yapan otomobile çarpmaktan kıl payı kurtuldu. O anlar ise kameralara saniye saniye yansırken olaya şahitlik eden vatandaşlar ise kendilerini ‘Usta şoförmüş’ demekten alıkoyamadı. Trafik ekibi kaza mahallinde işaretleme yaptı. Aydınlatma direğine çarpan otomobil çekici ile kaldırılarak otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber:İ.KELEŞ