Bugüne kadar değerlendirilmediği için sahipsizlikten tinercilerin yuvası haline gelen kalıcı işyerlerini şimdi de kanalizasyon suları bastı.

Kalıcı işyerleri 11 B blokta kanalizasyon hatları patlayınca, işyerleri önünde korkunç bir manzara oluştu. Kalıcı işyerlerinin kullanılmayan kısmında patlayan borulardan her türlü pislik işyerlerinin önüne akıyor. Diğer blokta çağrı merkezinde çalışan yüzlerce kişi bu pisliğin içinden geçip işine gidiyor.

Çevrede çalışanlar bazı yerlere müracaat ettiklerini ancak “bizim işimiz değil” diyerek kimsenin sahip çıkmadığını söylerken, lağım suları ortaya akıyor, yetkililer ise ortada görünmüyor. Çevredeki çalışanları canından bezdiren lağım suları ve kokusu işyerlerinin önünü adeta pislik yuvası haline dönüştürdü. Ortaya çıkan bu görüntüler çevrede çalışanların sağlığını da tehdit eder hale geldi.

Günlerdir dışarı akan kanalizasyon suları ve pislikler işyerlerinde çalışanların tepkisine yol açarken, yetkililerin bu görüntüden nasıl haberdar olmadığı ve harekete neden geçilmediği de merak ediliyor.

HABER:H.İŞCAN