Kaynaşlı ilçesinde Polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan bir otomobil, üç polisin yaralanmasına neden oldu. Aracı yakın takibe alan Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde Görevli 81 A 5921 Plakalı ekip otosu Doğanlı mevkiinde kontrolden çıkarak takla attı. Kazada ekip otosunu kullanan Polis Memuru Hasan Gök yaralandı. Yaralı polis olay yrine çağırılan Ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sırada aracı yakalamak için bölgeye takviye olarak giden 81 A 4624 plakalı Asayiş ekibi de Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak üzerinde Yolcu Minibüsü ile çarpıştı. Meydana gelen kazada ekip aracında bulunan 2 polis memuru yaralandı. Yaralı Polisler çevrdeki vatandaşlar Tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 34 BS 7925 plakalı BMW Marka otomobil ise Düzce Merkeze bağlı Yeşilçam Köyünde terkedilmiş olarak bulundu. Polis Düzce'nin tüm giriş çıkışlarını tutarak otomobilde bulunan ve yaya olarak kaçmayı başaran 5 şahsı arıyor.

Haber; Ü. ÇETİN