Bolu Dağı'nda faaliyet gösteren bir kurabiye fabrikasından iddiaya göre 150 bin TL'lik alacağını alamayan bir kişi fabrikayı basarak ateşe verdi...

 

 

Yangın saat 22:30 sıralarında çıktı... İddiaya göre; kurabiye fabrikasına 150 bin TL' lik iş yapan İ.Ö alacağını alamayınca fabrikayı bastı.

fabrikaya kamyonetle gelen şahıs fabrikanın önünde bulunan telleri aracıyla aşarak fabrikaya girdi. güvenlik görevlisi Mustafa Toprak'a bıçak çekerek tehdit ettiği iddia edilen İ.Ö daha sonra  fabrikayı ateşe verdi.

haber verilmesi üzerine olay yerine Kaynaşlı, Bolu ve Düzce'den çok sayıda itfaiye sevk edildi. kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. rüzgarında etkisi ile yangın hızla büyüdü. İş yerinin yandığını duyan fabrika sahipleri yangın yerine akın etti.

jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı fabrikaya kimse yaklaştırılmadı. yangın nedeni ile zaman zaman göçükler meydana gelirken fabrikanın büyük kısmı yanarak kullanılamaz hale geldi.

olayın şüphelisi olduğu iddia edilen İ.Ö jandarma ekiplerince geniş güvenlik önlemi alınarak jandarma arabasına bindirildi.



itfaiye ekiplerinin fabrikayı saran alevleri kontrol altına almasının ardından jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haber;İ.KELEŞ