Edinilen bilgilere göre; Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Abdullah B. İdaresindeki servis minibüsü karaca ışıklı kavşakta trafik lambasının sarı ışıktan kırmızı ışığa döndüğü esnada kavşaktan geçmek istedi.



Bu sırada kavşaktan karşıya geçmek isteyen Düzce Belediyesinde Zabıta Memuru olarak görev yapan Levent Y. İdaresindeki otomobile yandan çarptı. Çarpman etkisiyle yol kenarına savrulan otomobil içerisinde bulunan sürücü Levent Y. İle yine zabıta memuru olan Erdal U. Kazayı yara almadan atlatırken, otomobilin arka koltuğunda bulunan Hakan Y. Yaralandı.



Yaralı için olay yerine 112 acil servis ekipleri ile Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekibi ve emniyet ekipleri sevke edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler araç içerindeki yaralıya müdahale ederek araç içerisinden çıkarılarak Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Minibüs sürücüsü yerlerin ıslak olduğundan dolayı sarı ışıkta geçtiğini ve duramadığını ifade etti. Araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber;İ.KELEŞ