Olay, saat 18.30 sıralarında Bolu Tabaklar Mahallesi Börekçiler Sokak üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre büfe işleten Ümit Şerefli arkadaşı Zafer Haydaroğlu'nun yanına giderek 1050 Lira borcunu ödemesini istedi. Yaşanan tartışmanın ardından Ümit Şerefli büfesine geri döndü. Daha sonra büfeye gelen Zafer Haydaroğlu ile Ümit Şerefli yeniden tartışmaya başladı.

 

 

9 KURŞUN YEDİ

Zafer Haydaroğlu tartışmada belinden çıkardığı tabancası ile arkadaşına kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan esnaflar büfeye koştu. Ümit Şerefli'yi kanlar içerisinde gören komşuları 112 Acil ve polisi arayarak yardım istedi. 9 yerinden yaralandığı öğrenilen Ümit Şerefli, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ümit Şerefli'nin olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Vatandaşlar ve polisler tarafından sakinleştirilemeyen annesi 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Zafer Haydaroğlu, Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Ümit Şerefli'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.