Düzce iki günde iki cinayete sahne oldu. Geçtiğimiz gün Melen Çayı’nda inşaat işçisinin öldürülmesinin üzerinden çok geçmeden bir cinayet haberi de Cumayeri’nden geldi.


10 yıl önce kan davasından kaçarak Cumayeri’ne yerleşen Sait Patu, Taşlık Köyü’ndeki fındık bahçesine giderken kurulan pusuda feci şekilde hayatını kaybetti.

 

 


Uzun namlulu tüfekle ateş açılan Patu, vücuduna isabet eden çok sayıda kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Patu’yu silahla adeta tarayan kişi ya da kişiler olay yerinden hızla kaçarken, silah seslerini duyan köylüler olay yerine koştu.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, köye geldiklerinde Patu'nun hayatını kaybettiğini belirlendi.

 

 


Taşlık Köyüne çok sayıda Jandarma ekipleri sevk edilirken, olay yeri güvenlik çemberi altına alındı. Patu’nun ölüm haberini alan yakınları hemen olayın yaşandığı yere akın ettiler. Bazı yakınları ise sinir krizi geçirerek bayıldı.


Olay yerinde bekletilen 112 acil servis ekipleri fenalık geçirenlere müdahale etti. Patu’yu vuran kişi yada kişiler için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. nöbetçi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Patu’nun cansız bedeni cenaze aracına alınarak morga gönderildi.

 

 


Uzun yıllar önce bir kişiyi vurduğu ve cinayetten hapis yattığı öğrenilen Patu’nun cezaevinden çıktıktan sonra Cumayeri’ne yerleştiği bildirildi. 2 kız 3 erkek olmak üzere 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 

 

Haber;İ.Keleş