Kuyumcuzade Bulvarı Sanayi Çarşısı girişindeki kavşakta meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Akşam saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada, son gönderileri yetiştirmek için acele eden bir kargo şirketi kuryesi, otomobille çarpıştı.

 



Edinilen bilgilere göre, Kuyumcuzade bulvarından eski sanayi çarşısına dönmek isteyen Özgür Oskay idaresindeki 81 EN 755 plakalı otomobile bir kargo şirketinde kurye olarak çalışan Recep Şahin idaresindeki 34 UT 6296 plakalı motosiklet ile çarpıştı.



Son gönderilerini yetiştirmek için acele ettiği iddia edilen kurye Recep Şahin, çarpmanın etkisi ile asfalt zemine düştü. Kaza nedeniyle Kuyumcuzade bulvarında uzun kuyruklar oluştu. Trafiğe takılan ambulans da kaza yerine ulaşmak için büyük çaba sarfetti. Kilitlenen trafiğin çevredeki vatandaşların yardımı ile açılmasıyla olay yerine ulaşan 112 ekipleri yaralı kuryeye müdahale etti.

Başında bulunan kask sayesinde kazayı ucuz atlanan motor sürücüsü yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Araçların kaldırılmasıyla trafik normal akışına dönerken, çevrede toplanan vatandaşlar kavşakta ışık bulunmamasını eleştirdi.

Haber: S. KAŞKIR