Geçtiğimiz hafta Karaca Mahallesi Papatya Çıkmazı’ndaki evinde ölü olarak bulunan 65 yaşındaki Cevat Ektan’ın öldürülmesi ile ilgili olarak üç kişinin ardından iki kişinin daha yakalandığı öğrenildi.

 Şüpheli ölümün ardından başlatılan geniş çaplı operasyonda bilinen tekniklerin yanı sıra yeni ve çağa uygun yöntemlerin kullanımı ile kısa sürede başarı sağlanması dikkat çekti.  Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olay yeri incelemesi sonucunda elde ettiği bilgiler ışığında yürütülen sıkı takip neticesinde yakalanan kişi sayısı 5’ e yükseldi.Devam eden operasyonda dün  göz altına alınan;  20 yaşındaki M.K, 19 yaşındaki G.A ve 22 Yaşındaki S.K’ın yanı sıra iki zanlı daha yakalandı. Böylece tutukevine gönderilen kişi sayısı 5’e çıktı.

 Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta yangın ihbarı üzerine Karaca Mahallesi Papatya Çıkmazı’nda bulunan bir eve giden itfaiye ve emniyet ekipleri, küçük çaptaki yangının söndürülmesinin ardından, 1943 doğumlu Cevat Ektan’ın cesedi ile karşılaşmıştı.

 Olay yerinde yapılan ilk inceleme sonucunda şahsın vücudu ve yüzünde darp izlerine rastlanması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştı.