Şiddet olaylarının okul çağlarına kadar indiği Düzce’de bir ihbar polisi harekete geçirirken, insan hayatına mal olan bıçaklara öğrencilerin ne kadar kolay ulaşabildiklerini ortaya çıkardı. Endüstri meslek lisesi önünde sustalı bıçak satışı yapıldığı ihbarını alan emniyet ekipleri hızla olay yerine ulaşarak öğrencilere bıçak satışı yaptığı iddiasıyla 1 kişiyi gözaltına aldı.

 

 


Sustalı bıçak, radyo, fener vb. gibi malzemelerin D-655 Karayolu üzerinde bulunan Endüstri Meslek Lisesi önünde satıldığına dair ihbar alan emniyet ekipleri lise etrafında araştırma yaptı. Kısa sürede küçük bir tezgâh ile bıçak fener radyo gibi malzemeleri sattığı iddia edilen 14 yaşındaki çocuğu bulan emniyet ekipleri, seyyar satıcıyı polis otosuna bindirerek çocuk şube müdürlüğüne götürdü.

 


Lise önünde sustalı bıçak satışı yaptığı iddia edilen çocuk şahsın tezgâhını inceleyen polis ekipleri tezgahta çok sayıda suç unsuru oluşturabilecek sustalı diye tabir edilen bıçağa el koydu.


Okul önlerinde bu gibi malzemelerin satılmasının doğru olmadığını 14 yaşındaki çocuk satıcıya ifade eden polis ekipleri nöbetçi savcıya bilgi vererek satıcı hakkında yasal işlem başlatıldı.


Hemen okul önünde kurulan tezgahda satılan sustalı, kelebek gibi bıçaklar 5 TL ile 20 TL arasında değişen fiyatlarda satılıyor.

 

HABER:İ.KELEŞ