Şiddet, günümüz dünyasında özellikle gençler ve çocuklar arasında giderek artan bir oranda görülüyor.  Bunun son örneği Düzce’de meydana geldi. Lisede öğrenciler arasında çıkan kavga hastanede son buldu. Lise Öğrencileri arasında çıkan kavgada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenci 112 acil servis ekipleri ile hastaneye sevk edildi.



Düzce Borsa İstanbul Ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi M.K. arkadaşları ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgayı da beraberinde getirdi. Kavganın başlaması sonrası M.K. tartıştığı öğrenciler tarafından darp edilerek yaralandı. Olayın okul öğretmenlerine bildirilmesi üzerine sınıf öğretmenleri okul içerisine 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekipleri sevk etti.


Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı lise öğrencisi M.K.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk ederek tedavi altına alındı. Emniyet ekipleri ise M.K.’yı yaralayan öğrencileri, gözaltına alarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

HABER;İ.KELEŞ