Son günlerde adından sözettiren maganda olayları dün gecede devam etti. Gece saat 01.30 sıralarında Aydınpınar Caddesi'nde bulunan Şamandar Kahvesi'nin camları kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taş ve sopalarla kırıldı. Daha sonra olay yerinden ayrılan şahısları arama çalışmaları devam ediyor. Yaşanan bu olayla birlikte maganda olaylarının Merkez genelinde artış göstermesi de dikkat çekiyor.

Olayı anlatan kahve sahibi Erhan Şamandar, olayın meydana geldiği saatte kahvenin karşısında bulunan evinde oturduğunu belirterek “Yaklaşık 8-9 kişilik bir gurubun kendi aralarında kavga etmelerinden sonra bazı sesler duydum. İlk önce yan taraftaki manav dükkanına girdiklerini sanmıştım. Kahvenin camlarını kırdıktan sonra camdan baktım ve kaçtıklarını gördüm. Burası çok işlek bir yer. Burada tinerciler balicilerde bulunuyor. Şimdilik kimlerin yaptığını bilmiyoruz. Komşularda olaya karışanları görmediklerini söylüyor.” dedi.

Özellikle gece saatlerinde işlek olan bu cadde üzerinde emniyet güçlerinin görev yapması gerektiğini de belirten Şamandar, “Gece saatlerinde burası çok hareketli oluyor. Bu nedenle emniyet güçlerinin en azından gece saatlerinde burada görev yapması gerekiyor. Aksi takdirde bu tür olayların devam etmesi içten bile değil.” şeklinde konuştu.

Diğer taraftan olayın gerçekleştiği sırada ara sokaktaki bir arabanında camlarının kırıldığı ifade edildi.