Rasim Bedir Paşa Bulvarı’nda bulunan bir restorana silahlı saldırıda bulunan iki şahıs emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Geçtiğimiz cuma akşamı Kültür Mahallesi Rasim Bedir Paşa bulvarında bulunan bir restorana gelen iki kişi iddiaya göre daha önceden işyeri sahibi ile tartışmış ve iş yeri sahibi tartıştığı K.G.’nin elini falçata ile keserek yaralamıştı.

 



Olaydan bir gün sonra K.G. ile H.U. tartıştıkları kişinin işyerine kurşun yağmuruna tutup kaçmışlardı.. Şans eseri ölen yâda yaralanın olmadığı olay sonrası kaçarak izlerini kaybettiren şahıslardan H.U. aradan çok geçmeden Kültür Mahallesi’nde bulunan bir markette aynı şekilde kurşun sıkarak tehdit etmesi olayın aydınlatılmasını sağladı.
Markete girerek alışveriş yapan ve aldıklarının parasını ödemeden gitmek isteyen H.U. ile market sahibi arasında tartışma çıkmış ve H.U. üzerinde bulundurduğu silah ile iş yerine kurşun yağdırarak kaçmıştı. Her iki olayında aynı kişiler tarafından işlendiğini tespit edilmesi üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekiplerince kurdukları özel bir ekiple şehir merkezine bulunan ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama ve yağma suçlarından sabıkaları olduğu öğrenildi. emniyete götürülen H.U. ile K.G. isimli şahıs, sorgularının ardından hakim karşısına çıktı. şüpheliler, kasten adam öldürmeye teşebbüs ve yağma suçlarından tutuklandı.

Haber;İ.KELEŞ