Tem Otoyolu Ankara istikameti Gümüşova mevkiinde 43 yaşındaki Hakan Aydoğan idaresindeki 34 BY 5444 plakalı otomobil önde seyreden 33 yaşındaki İbrahim Dinç idaresindeki 06 AF 2206 TIR’a çarpmıştı.

Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Hakan Aydoğan ve yanında bulunan 43 yaşındaki Ayşegül Öztürk yaralanmıştı. Kazanın ardından 112 ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınmıştı.

Yaralılardan Ayşegül Öztürk’ün kafa travması geçirdiği ve durumunun ciddi olduğu öğrenilmişti. Düzce Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerin ardından İstanbul’a sevk edilmesi gereken Ayşegül Öztürk için bugün Hava ambulansı geldi.

Sabah saat 08.30 sıralarında 18 Temmuz Şehir Stadı’na iniş yapan hava ambulansı Ayşegül Öztürk’ü alarak Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürmek üzere yola çıktı. Hava ambulansı stada iniş yaparken Ayşegül Öztürk’ün annesi ve babası da statta kızlarının başında bekliyorlardı.

Kendisinin de doktor olduğu öğrenilen Ayşegül Öztürk’ün chiropractic (kayropraktik) uzmanı olduğu ve İstanbul Üsküdar’da özel Muayenesinin olduğu öğrenildi. Ayrıca Öztürk’ün Yeditepe ve Gazi Üniversitelerinde bazen ders verdiği de öğrenildi.

Ambulanstan alınarak helikoptere bindirilen Ayşegül Öztürk’ün tedavisine Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edilecek.

 

Haber; R. BAL