Saatlerin 22:30'u gösterdiği sırada D-100 karayolu Soğancı mevkiinde feci bir kaza meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Görkem Özdemir idaresindeki 81 AS 520 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Otomobil sürücüsü çarpmanın şiddetiyle araçtan fırlayarak karşı şeride geçti.

27588

O sırada karşı yönden araç gelmemesi büyük şans olarak görülürken, araç sürücüsü Görkem Özdemir mucizevi bir şekilde bu kazadan yaralı kurtuldu. Kazayı gören bir polis memurunun telsiz anonsuyla durumu bildirmesi üzerine olay yerine iki ambulans, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi gönderildi.

27589

Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Beton aydınlatma direğini devirerek durabilen BMW marka otomobil ise adeta hurdaya döndü.

27590

Kaza nedeniyle trafik akışı bir süre yan yollardan sağlandı. Sedaş ekiplerinin direkteki elektriği kesmelerinin ardından, otomobilin üzerindeki direk kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin yolu temizlemesiyle birlikte yol tekrar trafiğe açıldı.

Haber; Ş. ÇAKIR