Dün gece şüpheli bir otomobil ile güvenlik güçleri arasında kovalamaca yaşandı. Bir otomobilden şüphelenen emniyet ekipleri araca defalarca dur ihtarı çekti. Çay Mahallesi’nden Fevzi Çakmak Mahallesi’ne kaçan Özkan A. isimli şahıs Beyköy yolu üzerinde Kirazlı Köyü istikametine kaçtı. Kirazlı Köyü mevkiine kaçan aracın plaka ve modelini jandarma ekiplerine bildiren emniyet ekipleri şehir içerisinde aracın geçebileceği güzergâhlar üzerinde tedbir aldı. Jandarma ekipleri ile de amansız bir kovalamacaya giren Özkan A. isimli şahıs, bir müddet sonra jandarma ve polis ekiplerine izini kaybettirdi. 
Jandarma ve emniyet ekipleri, kaçan araç üzerinde yaptıkları araştırmalar sonucu jandarma istihbarat ekipleri tarafından verilen bilgiler doğrultusunda Gökçeköy yakınlarında şahıs araç içerinde gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısın üzerinde yapılan aramalar sonucunda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken şahıs ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. İl jandarma Komutanlığında ifadesi alınan şahsın, ehliyeti olmadığı başka bir arkadaşının ehliyetinin üzerine kendi fotoğrafını yapıştırıp sahte ehliyet hazırladığı tespit edildi. Doktor raporunun ardından şahıs adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Haber:İ.KELEŞ