Mafyalara özenerek cezayı kendileri kesmek istedi, başları fena ağrıdı. Geçtiğimiz akşam E.G adlı bir kişi araç kiralama firmasından aldığı araçla kaza yaptı. Kaza sonrası araçta maddi hasar meydana gelince olay yerinden kaçtı.Aracının kaza yaptığını haber alan firma yetkilisi de olay yerinden kaçan sürücünün peşine düştü. İddiaya göre; kısa süre sonra aracı kiralayan şahsı bulan firma yetkilisi ve arkadaşları ondan zararı ödemesini istedi.

 

 

 

Ancak kaza yapan E.G, zararı ödemeyi reddedince firma yetkisi polise haber vermek yerine kendi cezasını kendi kesme yoluna gitti. Aracını kiraya verdiği E.G’yi zorla bir otomobile bindiren R.S,A.M,E.Ç ve S.A  Melen Çayı kenarına götürdü ve iddiaya göre darp edip ayaklarından silahla yaraladı. Ardından E.G’yi Anıtpark’a bırakıp kaçtı. Feci şekilde darp edilen E.G’de kendi imkanları ile evine gitti.

 

Ayaklarından yaralanan ve darp edilen E.G evine gittiğinde halini gören yakınları ise hemen polise başvurdu. Şahsın ifadesini alan emniyet ekipleri R.S, A.M,E.Ç ve S.A kısa sürede ulaşarak gözaltına aldı. 4 şahıs bugün Adliyeye sevk edildi.

Haber: S. Kaşkır