Bolu'da bir yurtta kalan lise öğrencisi tornavida ile kendini yaraladı, kendini yaralayan öğrenciye yardım eden arkadaşlarının görüntüsünü güvenlik kamerası çekti.

Bolu İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi Yurdunda kalan ve bunalıma giren M.A, yurt odasında bulunan arkadaşlarını odanın dışarısına çıkarttı. Arkadaşlarının odadan ayrılmasından sonra bunalıma giren M.A elindeki tornavida ile kendisini yaralamaya başladı. M.A'nın davranışından şüphelenen arkadaşları kaldıkları odaya geldiklerinde M.A'nın kendisini yaraladığını gördü.

Okul yurdunda kalan öğrenciler kendi imkanları ile yurdun koridorlarına ve girişine kamera sistemi kurdu. Öğrencilerin kurmuş olduğu kamera M.A'ya yardım anını görüntüledi. Görüntülerde kendini yaralayan M.A'yı koridorda taşıyan öğrenciler ve yurt çıkışında 112 acil yardım ekiplerini beklerken yer alıyor.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendisini yaralayan :A'yı Köroğlu Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan M.A'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.