Fatih Endüstri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 öğrenci yaralandı.


Edinilen bilgilere göre; Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Fatih Endüstri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine öğrencilerden A.T. cebinden çıkardığı bıçağı kavgaya tutuştuğu H.C. ile A.K. ye rastgele salladı.


Rastgele bıçak darbeleri ile H.C. göğüs kısmından ve çeşitli yerlerinden yaralanırken, A.K. ise bacağından bıçaklandı. Okul bahçesinde kanlı sonuçlanan kavgaya okul yönetimi müdahale ederken kavga güçlükle yatıştırıldı.



Kavganın yaşandığı yer adeta kan gölüne dönerken, yaralanan öğrencilerin kan kaybettiği görüldü. Kavganın küfürleşme nedeni ile çıktığı iddia edilirken okul yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi ile resmi ve sivil ekipler sevk edildi.Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardında çeşitli hastanelere sevk ederek tedavi altına aldı.



Öğrencilerden birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken olayın şüphelisi A.T. cinayet büro ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Bıçaklı kavganın şüphelisi olan A.T.’nin babasının ise bir başka okulda öğretmen olduğu iddia edildi. çıkan bıçaklı kavga okulda da paniğe yol açtı, diğer öğrenciler olup biteni korku dolu gözlerle izledi.

Olay yeri inceleme ekipleri okul bahçesinde geniş güvenlik önlemi alarak delil çalışması yaptı.

Haber;İ.KELEŞ