TEM otoyolu Sarıçökek mevkiinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. İlk Kaza sabah saat 07.00 sıralarında Sarıçökek mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Alaattin Akdemir idaresindeki hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 100 metrelik şarampole uçtu.

 

 

Kaza sonrası yoldan geçen diğer sürücüler kazayı fark etmeleri üzerine kazazedelerin yardımına koştu. Ancak kaza nedeni ile hurdaya dönen araç içerisinde bulunan sürücü Aladdin Akdemir Ferhat Homan Murat Ünal ve Nezahet Akdemir araç içerisinde sıkışarak yaralandılar.

 

İkinci kaza ise ilk kazayı görerek yavaşlayan iki otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Kazayı görerek yavaşlan bir otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Bu kazada ise 1 kişi yaralandı.

 

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süredeolay yerine ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri sıkışan kazazedeleri sıkıştıkları yerden çıkardı. Sedye yardımıyla ambulanslara taşınan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Haber; İ.KELEŞ