Koçyazı Mahallesi’nde bulunan metruk haldeki kereste fabrikanın bahçesinde 20’li yaşlarda bir genç yerde yatarken vatandaşlar tarafından fark edildi. Durumu fark eden vatandaşlar yerde neden yattığı belirlenemeyen genci polis ve 112 acil servis ekiplerine vakit kaybetmeden haber verdi. Gence ilk kontrolü yapan acil servis görevlileri, genci hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Daha önce Koçyazı Mahallesi sakinleri tarafından birçok kez şikâyet konusu olan atıl durumdaki kereste fabrikasında uyuşturucu kullanımı ve çıkan yangınla gündemimize gelmişti. Atıl durumdaki fabrika bu kez farklı bu olayla yine gündem oldu.


Olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Koçyazı Mahallesi’nde atıl durumdaki kereste fabrikasının bahçesinde vatandaşlar yerde bir gencin hareketsiz yattığını gördü. Durumu fark eden vatandaşlar genci öldü sanarak polise haber verdi. Gencin yanına gelen polis ekipleri elinde ekmeği bulunan ve istifra etmiş haldeki gence sorular sordu. Yerdeki genç kendinde olmadığı için polis ekibinin sorularına yanıt veremedi. 

Kendi kendine inleyen ve ayaklarını sallayan gencin yanına gelen 112 acil servis görevlileri, sedyeyle genci ambulansa taşıdı.

Üzerinden kimlik çıkmayan ve neden o halde olduğu anlaşılmayan genç hastanede tedavi altına alınırken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Gencin uyuşturucu kullanıp kullanmadığı ya da bir hastalığı olup olmadığı yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

 

Haber:Y.SEVER