Bu akşam düzenlenecek olan 11. Uluslararası Dil ve Kültür festivali etkinlikleri kapsamında saat 17.00 itibarı ile Düzce genelinde trafik güvenliği açısından il Emniyet müdürlüğü tedbir aldı.

Emniyetin yayınladığı bültene göre, İstanbul Caddesi üzerindeki trafik akışı saat 17.00 itibari ile Büyük Cami Kavşağından kesilerek, Hafız Hasan Efendi Sokak (Cami Sokak) - Baydanlar Kavşağı (Şakuş Kavşağı) Saatçigil Caddesini takiben (tek yön) Kuyumcuzade Bulvarı istikametine yönlendirilecek.

Rıhtım Caddesi istikametinden İstanbul Caddesi istikametine çıkan Murat Reis Sokak, Güney Sokak, Konuralp Sokak, Alemdar Sokak, Şen Sokak ve 659. Sokak istikametinden İstanbul Caddesi istikametine, Kuyumcuzade Bulvarı Kan Merkezi Kavşağından Valilik Kavşağı istikametine, Mehmet Akif Caddesi Namık Kemal Sokak Kavşağı istikametinden Valilik Kavşağı istikametine trafik akışı verilmeyecek.

Etkinlik alanına ulaşım için vatandaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri, etkinlik alanı çevresindeki ara sokaklara kesinlikle araçlarını park etmemeleri, araç parkı için otoparkların tercih edilmesi, trafik akışını engelleyen araçların çekici vasıtası ile otoparklara çekileceği, alınan tedbirler kapsamında vatandaşların mağdur olmaması ve trafik güvenliği açısından alınan tedbirlere uyulması gerektiği bildirildi.

HABER: S.YANAR