Ailesi ile Temmuz ayında Akçakoca Yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında başından ağır bir şekilde yaralanan ve yaşaması mucize olarak gösterilen,  yaşasa bile yürüyemez veya konuşamaz denilen  sekiz yaşındaki Eda Hiranur Gül,  tamamen iyileşmeyi başardı.

Kazanın ardından yaklaşık bir buçuk ay bilinci kapalı olarak yoğun bakımda kalan ve kafatasında meydana gelen kırıkların ve kafasının içindeki kanamaların durdurulması için bir dizi operasyon geçiren Eda’nın yaşama savaşını kazanması Gül ailesinin yüzünü güldürdü.

Eda’nın durumu hakkında bilgiler veren Hayri Sivrikaya Hastanesi doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kubilay Özdener,  Eda’nın çok ağır bir kafa travması geçirdiğini, uzun süre bilinci kapalı olarak yoğun bakımda kaldıktan sonra bir dizi operasyonla tedavisinin yapıldığını bundan sonra tamamen normal bir hayat sürdürebileceğini söyledi.

Küçük kızın babası Hüseyin Gül de kızının tedavisinin yapıldığı özel Hayri Sivrikaya Hastanesi’ne teşekkür ederken, Eda’nın tamamen iyileşmesinin verdiği mutluluk içinde olduğu dikkat çekti.

Zor bir tedavi sürecinin ardından taburcu olmaya hazırlanan Küçük Eda, muhabirlerin sorularını cevaplarken yaşama sevincinin gözlerinden taştığı ve ailesinin mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.