Kalaycı ailesinin evinde bu bayram sevinç değil, hüzün var. Bayrama bir gün kala 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Sevgi Kalaycı, hastane hastane dolaşırken hayatını kaybetti. 1 ay önce ikinci çocuğunu kucağına alan Kalaycı, , dün sabah karın ağrısı ve kusma şikayeti ile özel bir hastaneye gitti. Yapılan muayenenin ardından yeniden evine giden Sevgi Kalaycı rahatsızlanınca başka bir özel hastaneye gitti. Yapılan muayenenin ardından yeniden evine dönen Sevgi Kalaycı akşam saatlerinde yeniden rahatsızlandı.


Hastane ve ev arasında mekik dokuyan Kalaycı’nın üçüncü kez gittiği özel hastanede son nefesini vermesi, aileyi yıktı. Haber verilmesi üzerine hastaneye gelen polis ekipleri ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı yaptıkları İlk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Kalaycı'nın cansız bedenini İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi.


Kalaycı’nın cenazesi Adli Tıp kurumundan gelmesiyle ikindi namazına müteakip defnedildi. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinin önünden kaldırılan cenaze Mergiç mahallesinde toprağa verildi.
İki çocuğunun annesi eşini kaybeden Taner Kalaycı, güçlükle ayakta dururken, taziyeleri kabul etti.

 

Haber: S. Kaşkır