Organize sanayii bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 2 motosiklet çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücülerinden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza sabah saatlerinde 1. Organize sanayii içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 1. organize sanayii bölgesinden Beyköy istikametine gitmekte olan Güngör K. idaresindeki motosiklet orta geçişten dönmek istediği esnada yine aynı istikamette gitmekte olan Murat Yazgan idaresindeki motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi savrulan motosikletlerde bulunan Güngör K. ile Murat Yazgan yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri ile hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan Murat Yazgan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir fabrikanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Güngör K. idaresindeki motosiklet yolun karşısına geçmek istediği anda arkadan gelen Murat Yazgan idaresindeki motosikletle hızla çarpışıyor. Savrulan motosikletlerdeki yaralıların yardımına fabrika çalışanları koşarak sağlık ekipleri ile jandarma ekiplerine haber veriyor. 



Öte yandan kazada hayatını kaybeden Murat Yazgan’ın 3 yıllık evli ve bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Elim bir kazada hayata gözlerini yuman Murat Yazgan'ın eşi Songül Albayrak Yazgan’ın sosyal paylaşım sitesi üzerinden 3 ay önce yaptığı paylaşım ise hüzünlendirdi.
Songül Albayrak Yazgan, eşi Murat Yazgan için “bir kaza geçirip tüm geçmişimi unutmak istiyordum, rabbim sesimi duymuş olmalı ki seninle çarpıştım.” yazmış.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.




Haber;İ:KELEŞ