D 100 Karayolu Hacıaliler mevkiinde saat, 14,30 sıralarında meydana gelen kazada, yoldan çıkan bir otomobilin çarptığı yaya yaralandı.

Olay, D 100 Karayolu'nda Ankara'dan İstanbul istikametine doğru seyretmekte olan Murat Gösterişli idaresindeki 54 AF 840 plakalı otomobilin sürücüsünün , Hacıaliler mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile meydana geldi.

Kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak önce park halindeki, 14 KK 117 plakalı saman yüklü kamyona çarptı. Ardından kamyonun üstündeki brandayı açmaya çalışan kamyon şoförü Durmuş Ali Soykan'a çarpan otomobil, son olarak kamyonun arkasında saman almak için yanaşmış durumdaki 81 AF 840 plakalı kamyonete çarptı.

Olayda saman kamyonunun sürücüsü Durmuş Ali Soykan yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olay ile ile ilgili soruşturma başlatırken, olay mahalline toplanan vatandaşlar, trafik önlemlerinin yetersizliğinden şikayet ettiler.