Kaza TEM otoyolu Gümüşova rampalarında meydana geldi. Yolcu otobüsü ile çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

TERSTEN GİTTİ

 

Saat 00.00 sıralarında iddiaya göre TEM otoyolunda maddi hasarlı kazaya karışan Erdal Marul idaresindeki otomobil kaza sonrası tem otoyoluna ters istikametten ilerlemeye başladı. Yaklaşık 10 kilometre tersten giden otomobil Gümüşova rampalarında Ankara istikametine gitmekte olan Mustafa Akalın idaresindeki yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

 

 

Çarpışmanın etkisi ile otomobil hurda yığınına dönerken sürücü Erdal Marul araç içerinde sıkıştı. Adeta ana baba gününe döneden Tem Otoyolunda olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekipleri ile Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekibi sevk edildi.

 

DAKİKALARCA KALP MASAJI

 


Olay yerine ulaşan ekipler araç içerisinde sıkışan Erdal Marul'a otomobilde yaklaşık yarım saat kalp masajı yaptı. 112 acil servis ekipleri sürücüye kalp masajı yaptığı esnada kaza kırım ekibi ise sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı.

 

Sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü ambulans ile Düzce Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada otobüste bulanan muavinin yanı sıra toplam 3 kişi hafif yaralandı.

 

PROTEZ BACAK VE İÇKİ ŞİŞELERİ...

 


Yaralılar olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. emniyet ekiplerinin otomobil içerinde yaptığı incelemelerde çok sayıda alkol şişesi bulunurken, sürücünün engelli olduğu ve koltuk değnekleri ile protez bacağı dikkatlerden kaçmadı.

 

Hastanede hayatını kaybeden sürücünün üzerinden yüklü miktarda para ve aile sosyal politikalar bakanlığına ait engelli kartı çıktı.

Kaza nedeni ile trafik Ankara istikametine tek şeritten verilirken otobüsteki yolcular korkulu gözlerle olup biteni izledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Haber;İ.KELEŞ