Sorunlar nedeniyle sorunlu günler yaşayan Çoban kavşağındaki Düzce Otogarı'nda bugün bir sorun daha yaşandı. İki firma arasındaki rekabet yüzünden otobüs muavinleri birbirlerine girdi. Uzun süre kavga eden muavinleri ayırmak için ilk önce vatandaşlar daha sonra da emniyet güçleri olaya müdahale ederken aralarında tartışan muavinler, emniyet güçleri tarafından göz altına alındı. Görgü tanıklarının da ifadelerinin alınması için emniyete götürüleceği sırada firma yöneticileri yaşanan olaylara tepki göstererek, “Bıktık artık bu sorunlardan. Otogar silah ambarına dönmüş durumda. Artık can güvenliğimiz kalmadı. “ şeklinde konuşurken konuşmalar sırasında da tartışma devam etti.

Yaşanan olayı kınayan firmalardan biri de olayı protesto etmek için otobüsle Otogardan çıkışı kapattı. Olaya müdahale eden emniyet ekipleri tarafından yol trafiğe açtırılırken otobüs şoförleri ve firma yöneticilerinin tepkisi otobüsün yoldan kaldırılması sırasında da devam etti.

Yaşanan tartışma emniyet ekiplerinin çalışmaları neticesinde sona ererken bu olumsuzluğun çözümü için ne gibi çalışmalar yapılacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Bulunduğu yer itibariyle sıkıntılı günler yaşayan Otogar'da yaşanan olayların arkası kesilmezken vatandaşlar ve otobüs firmaları da bu sorunlardan dolayı zor günler yaşadığını söylüyor.