Dün gece Üçköprü mevkiinde yaşanan feci kazada 3 parçaya bölünen araçta bulunan 4 kişi ve kazaya karışan diğer araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Düzce’den Kaynaşlı istikametine giden Mehmet İşbilen idaresindeki 81 AP 963 plakalı otomobil, Üçköprü mevkiinde orta refüjde dönülmemesi gereken yerden karşı şeride geçmek istedi. Bu sırada Kaynaşlı istikametinden gelen Bedrettin Yıldırım idaresindeki 81 DE 733 plakalı otomobilin çarpması sonucu 81 AP 963 plakalı otomobil parçalanarak 3e bölündü.

Otomobilin 3 parçası yolda ayrı yerlere savrulurken sürücü Mehmet İşbilen ile birlikte aynı araçta bulunan Songül Demirezen, Ayşegül Kesim ve Yavuz Yüksel ile diğer aracın sürücüsü Bedrettin Yıldırım yaralandı. Kaza sonrası yol uzun süre trafiğe kapatılırken, polis, itfaiye ve karayolları ekipleri yolu trafiğe açmak için araç parçalarını toplayarak yolu temizledi.

Yaralı 5 kişi olay yerine gelen 112 acil ambulansıyla devlet hastanesine kaldırıldı.Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar geçiş olmayan orta refüje kavşak açılması ve bariyer yapılması için tepki gösterdiler.

Haber; H. İŞCAN