D-655 Karayolu’nda iddiaya göre aşırı hızlı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bir evin bahçesine uçtu. 6 kişinin yaraladığı kazada bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

 

21 yaşında Yahya Kaba idaresindeki otomobil Akçakoca’dan Düzce istikametine giderken Konuralp Şehit Kemal Işıldak mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce çöp konteynırına çarptı ardından Nail Yıldırım’a ait evin bahçesine uçtu. Kazada sürücü Yayha Kaba ile araç içerisinde bulunan ve ismi henüz öğrenilmeyen 5 kişi yaralandı.

Aile fertleri, büyük bir gürültüyle evin bahçesine giren otomobil nedeniyle korku yaşarken, panik içinde dışarı fırladılar. Hemen 112 ekiplerine haber verilen kaza mahalleliyi de ayağa kaldırdı. Kazayı görenlerin bazıları sürücünün hızlı gittiğini iddia ederken, aracın kontrolden çıkmadan önceki görüntüleri de bir caminin güvenlik kameralarına yansıdı.Kaza Kırım ekiplerinin de hazır bulunduğu kazada,  araçtan sızan yakıt için sık sık uyarı yapıldı.

 Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABER, S. KAŞKIR