26226

Yer Çoban Kavşağı. Saatler sabah 09:30'u gösteriyor. Evde elini kesen küçük Burak'ı Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürmek için yola çıkan aile Çoban Kavşağı'nda kaza yaptı. Edinilen bilgilere göre Yusuf Öztürk İdaresindeki 81 DL 052 plakalı otomobil D-655 karayolundan D-100 karayoluna döneceği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tam Çoban Kavşağında takla attı. Zeminin ıslak olmasının büyük etkisinin olduğu kazada aracın kaldırıma çarparak takla attığı öğrenildi. Araç içerisinde bulunan sürücü Yusuf Öztürk ile eşi Nazile Öztürk ve bir yaşındaki Burak Öztürk yaralandı.

26229

Çocuklarını hastaneye yetiştirmek isterken kaza yapan aile olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası Çoban Kavşağı'nda trafik kısa süreli aksadı. Aksayan trafiği enmiyet ekipleri tekrar normale çevirdiler ve takla atan araç vatandaşlar tarafından çevrildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

26227

Bunun yanı sıra yine aynı saatte Gölyaka gişelerinde de bir kaza meydan geldi ve kazada iki kişi yaralandı. Yaralılar Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

26228

Haber; R. BAL