Cedidiye Mahallesi’de bir otomobille motosiklet çarpıştı. Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Cedidiye mahallesi 374. sokaktan gelen Mustafa Kuvvetli idaresindeki 81 BV 964 plakalı motosiklet ile Göksel Sokak'tan gelen Mustafa Levent Yılmaz idaresindeki 34 UA 4328 plakalı otomobil çarpıştı.

 

Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile yola savrulurken, motosikleti ise yaklaşık 20 metre uzağa sürüklendi. İddiaya göre; kaskı bulunmayan motosiklet sürücüsü kafasından ve kolundan ağır şekilde yaralandı.

Motosiklet sürücüsü  ile otomobil sürücü Mustafa Levent Yılmaz olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan motosiklet sürücü, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan kaza nedeniyle toplanan vatandaşlar daha önce ard arda yaşanan kavşak kazaları nedeniyle yerleştirilen hız kesicilerin kaldırılmasına tepki gösterdi. Mahalle Muhtarı Cemalettin Yesirci'de sık sık kavşaklarda kazalar meydana geldiğini vurgulayarak hız kesicilerin tekrar konulması gerektiğini söyledi.

Haber; S. KAŞKIR