İstanbul'dan Zonguldak'a giderken, TEM Otoyolu'nun Sakarya- Düzce sınırında arızalanarak emniyet şeridine çekilen yolcu otobüsünün sigara içmek için inen  yolcularına otomobil carptı. Kazada 2 yolcu ile otobüsün muavini ölürken, otobüsün arkasına da çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı.
Kaza bugün saat 08.00 sıralarında TEM otoyolu Sakarya Düzce sınırındaki Berceste tesisleri yakınında Karaçökek mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Zonguldak'a gitmek üzere dün gece yola çıkan Burhan Adalı yönetimindeki 34 EE 4195 plakalı yolcu otobüsünde arıza meydana geldi. Sürücü Osman Adalı, saat 03.30 sıralarında otobüsü Sakarya- Düzce sınırında emniyet şeridine çekerek durdurdu. Yolculardan bazıları sigara içmek için inerek otobüsün arka tarafına geçti.
Bu sırada, aynı yönde giden Hakan Köse yönetimindeki 34 UF 1392 plakalı otomobil, sigara içen yolculara ve motoru tamir etmek için uğraşan muavine, ardından da otobüsün arka tarafına çarptı.
Kazada otobüsün muavini Seyit Canpolat ile yolcular Halil Bayraklı ve Muhteşem Coşkun olay yerinde öldü. Araç içinde sıkışan otomobil sürücüsü Köse ile araçta bulunan Halil Mansur Yavuz, Celal Gözel ve Emirhan Koç yaralandı.
DÜN AĞABEYİNİ, BUGÜN EŞİNİ YİTİRDİ
Kazada ölen Halil Bayraklı'nın, dün İstanbul'da vefat eden ve Zonguldak'ta defnedilecek kayınbiraderinin cenazesine katılmak üzere eşi Bahriye ile birlikte otobüse bindiği öğrenildi. Dün ağabeyini, bugün de eşini kaybeden Bahriye Bayraklı ise gözyaşlarına boğuldu. Kaza anını gözyaşları içerisinde anlatan 3 çocuk annesi kadın "Bir gürültü duydum. Aşağıya indiğimde her şey bitmişti" dedi.
MUAVİN, NİŞANLISINI GÖRMEYE GİDİYORMUŞ
Kazada ölen otobüs muavini Seyit Canpolat'ın da, izinli olmasına rağmen Zonguldak'taki nişanlısını görebilmek için kazaya karışan otobüse kendisini muavin olarak yazdırdığı ve motorun tamir edilmesi için uğraştığı sırada otomobilin ilk çarptığı kişi olduğu belirtildi.

Otomobildeki yaralılar ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, cesetler de Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Otobüsün yolcuları ise kaza yerine gelen başka bir otobüsle Zonguldak'a hareket etti.