Bu sabah saatlerinde D-100 Karayolu Hacıkadirler Sapağında meydana gelen kazada takla atan araçtakiler kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak yolcu otobüsüyle kaza mahalliden uzaklaştılar. Düzce’den İstanbul istikametine gitmekte olan otomobil Hacıkadirler kavşağına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetinin kaybetmesi sonucu taklalar atarak orta refüje çıktı.







Kaza sonrası araç içerisinde bulunan şahıslar vatandaşların iddiasına göre araç içerisinden çıkan üç şahıs yolcu otobüsüyle olay yerinden ayrıldı.  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir diğer kazada ise Şerefiye Mahallesi Şehit Ruhsar Sokak ile Cumhuriyet Sokak’ın kesiştiği noktada minibüs ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırım üzerinde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi araç içerisinde sıkışarak yaralandı.






Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri, Düzce Belediyesi Kaza Kırım ekipleri ve emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralıları kısa sürede çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen yaralılar tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber:İ.KELEŞ