Kalıcı konutlar 12. Bölge’deki merdivenlerde yerde hareketsiz olarak yatan genci gören vatandaşlar hemen 112 acil servis ekiplerini ile emniyet ekiplerine haber verdi.


Olay, sabah sabah saatlerinde Kalıcı Konutlar 12. Bölge’de meydana geldi. Sabah işe gitmek için servis bekleyen vatandaşlar merdivenlerde hareketsiz yatan genci görünce hemen 112 acil servis ekipleri ve emniyet ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yerde yatan şahsa uzun süre kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından genç, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.


Olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekipleri, Çocuk Şube Ekipleri, Cinayet Büro Ekipleri ve çok sayıda resmi ekip sevk edildi. Ekipler genç şahsın bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine alarak etrafında delil çalışması yaptı. Üzerinden kimlik çıkmayan genç şahsın, cebindeki telefondan yakınlarına haber verildi. Ölü olarak bulunan şahsın 17 yaşındaki Hakan S. Olduğu öğrenildi.


Hakan S.’nin madde bağımlısı olduğu iddia edilirken, olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek bilgiler aldı.



17 yaşındaki Hakan S.’nin cansız bedeni bulunduğu yerden kaldırılarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırılırken, şahsın uyuşturucu kullanımından hayatını kaybettiği düşünülüyor. Emniyet ekipleri genç şahsın kesin ölüm nedeni için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber;İ.KELEŞ