Özellikle tarım alanlarında yük taşımak ve toprağın işlenmesinde kullanılan pat patın farklı amaçlarda kullanılması kazalara davetiye çıkartıyor. Yine bugün öğlen saatlerinde D-655 Karayolu’nda yolcu ve yük taşıyan patpatın karıştığı kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.  Kaza şöyle meydana geldi:

Akçakoca’dan Düzce istikametine ilerleyen Yılmaz A. İdaresindeki patpatın önüne, iddiaya göre Sancaklar Mahallesi 2461 sokağa dönen araç çıktı. Bu esnada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği patpat devrilerek durabildi. Patpatın kasasındaki fındık çuvalları da yola savruldu.  Kazada Patpat sürücüsü Yılmaz A., yolcu olarak bulunan Büşra A., İlknur Ö. ile küçük yaşlardaki Ali Ö. ve Semih Arda A. yaralandı.



Yaralılar için olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan 2’si çocuk 5 yaralı hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınırken, emniyet ekipleri de kaza yerinde tutunak tuttu.Fındık sezonu ile kullanımın arttığı patpatların trafikte seyretmesi için teknik donanımlarının yetersiz olduğu ve normal araç gibi kullanılmasının kazalara neden olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.