Şehir merkezinde bulunan bir petrol istasyonuna giderek sahte 100 dolar bozdurmak isteyen dolandırıcı, parayı bozmak istemeyen kasiyere kendini acındırmak için yapmadığı kalmadı.

 

 

 

 

Yolda kaldım…

 

Akaryakıt istasyonuna gelen dolandırıcı cebinden çıkardığı bir deste dolardan 100 dolar alarak kasiyere bozdurmak istedi. Kasiyer ise dolar bozdurma yetkisinin olmadığını ve parayı bozamayacağını söylemesi üzerine dolandırıcı bu kez farklı yöntemler deneyerek kendisini kasiyere acındırmaya çalıştı.

 

 

Bu da benden olsun….

 

 

“Yakınlarda otel var mı? yolda kaldım Türk param bitti. acil paraya ihtiyacım var” gibi bahaneler üreterek kasiyere ıslarla parayı bozdurması yönünde ısrar etti. Sahte parayı bozdurmak için kasiyere de kıyak geçmeyi de ihmal etmeyen dolandırıcı “beş-on TL önemli değil bu da benden olsun” demesi ise pişkinliğin bu kadarına da pes dedirtti

 

 

Ancak bir türlü ikna olmayan kasiyer ise parayı bozmayınca dolandırıcı akaryakıt istasyonunda çalışan pompacıya yönelerek parayı bozdurmak istedi. Uyanık dolandırıcı istasyonun içerisindeki markette, pompacıdan kameraların olmadığını bir yerde parayı bozdurarak uzaklaştı.

 

Dolandırıldıklarını anlayan ve paranın sahte olduğunu fark eden istasyon görevlileri ise hemen polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerine el koyarak dolandırıcının izini sürüyor.

 

 

Haber; İ.KELEŞ